Följare

torsdag 27 september 2012

Tjoho!!

De hade rätt, väderfolket... för idag har solen tittat fram mellan molnen :) så idag har balkongen blivit städad, äntligen!!

Några blommor kvar som ska flytta in men jag har lite platsbrist som måste lösas innan de kan komma in.

Funderar på att stoppa ner mina "slit o släng" pelargoner i en pappkasse och glömma bort dem i matkällaren till våren (mammas sätt att övervintra pelargoner och de överlever!!) Se så stora och fina de har blivit under sommaren och skulle de dö är det inte hela världen och överlever de så är det toppen, med tanke på att dessa brukar åka ner i soporna när hösten kommer.

"Slit o släng" pelargonerna
Ljungen, bollkryssen och höstastrarna köpte jag för några veckor sedan när jag gjorde första försöket att städa där ute och nu har de äntligen intagit sina rätta platser

Kolla in färgen på bollkryssen, så läcker.

Tände några ljuslyktor när mörkret föll bara för att det är så mysigt att sitta inne i värmen och titta ut och se dem lysa.

Imorgon är det fredag och denna vecka har gått otroligt fort. Imorgon är vi lediga och på agendan står det mys, pyssel, lunch med S och mera mys men framförallt hoppas jag att Ebba inte vaknar förrän klockan har slagit 08.00.


Härlig fredag önskar jag er alla!

Kram AnnaInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du tittar in och lämnar en kommentar!