Följare

onsdag 12 september 2012

Frisk o kry

Hej på er!

Var ett tag sedan sist och det beror helt enkelt på att krafterna inte riktigt räckte till, förkylningen slog till med full kraft men sedan helgen är jag tillbaka på banan och nu är det full fart som gäller. Händer mycket denna vecka skola, kör och dans för Ebba, roliga möten och jobb i helgen för mig och någonstans mitt i detta måste jag hitta tiden att sätta mig framför datorn och söka jobb så har du tips på företag i Eskilstuna med omnejd som söker ekonomiassistenter hör av dig =)
Idag på eftermiddagen tog jag tag i städningen av vardagsrummet, inte klar med hela men har iallafall börjat...
Flyttat runt lite och letat i gömmorna här hemma efter lite smått och gott att fylla tavelhyllorna med (de som kom upp för ett antal veckor sedan) så nu känns de färdiga så när som på några bilder eller kort till ramarna, iallafall tills det är dags för julpyntet att få komma fram hihi.
Hittade saker som jag nästan glömt bort att jag har så nu har de fått komma fram och sånt som varit framme länge får nu "glömmas" bort i gömmorna ett tag, ombyte förnöjer heter det visst =)


Ikväll har jag myst med att tända några av alla de ljuslyktor jag har i vardagsrummet, har dragit på det så länge som möjligt men ikväll fick det bli premiär så nu är hösten här på riktigt, tråkigt men sant.

Ser fram emot att naturen släpper fram höstens färgsprakande palett, jag älskar höstens alla färger, de lyser verkligen upp tillvaron som lätt kan bli grå och trist när vädret inte är på topp.

På fredag är vi lediga och om solen skiner har vi planerat in en härlig höstpromenad med tillhörande picknick. Tänkte vi skulle få med oss lysande röda rönnbär och nypon hem att pynta med, girlanger och kanske en krans hoppas jag att vi får ihop till. 

Önskar er alla en fortsatt härlig vecka!
Kram Anna

1 kommentar:

Tack för att du tittar in och lämnar en kommentar!