Följare

onsdag 3 december 2014

Sakta men säkert

...kommer julen fram här hemma.
Imorgon kväll väntar Mary kay öppet hus här hemma och efter det ska resten av julen fram för på söndag kommer ett gäng vänner på min numera traditionella adventglögg och då kommer granen vara klädd och allt annat vara fram plockat.
Jag älskar julen så plockar gärna fram den tidigt men när jag var barn klädde vi alltid granen den 23:e december och smakade av julskinkan innan vi gick och la oss för att sedan vakna på julafton med en liten julklapp från"tomten" i julstöveln som stod på nattduksbordet, härliga minnen och traditioner.

Några traditioner vill jag inte släppa på men just granen har jag alltid klätt tidigt sedan jag flyttade hemifrån, mest för att jag alltid åkte hem över julen och för att få njuta av min egen gran klädde jag den till första eller andra advent.

Mammas fina hand broderade tavla har hittat sin plats över kökssoffan i vardagsrummet.

Trevlig kväll!

Kram Anna


Titta gärna in i min webshop: www.anna.kallberg.marykay.se

3 kommentarer:

 1. Nog passade den bättre än syrentavlan på den väggen.
  Lycka till i kväll
  Kram Mamma Meta

  SvaraRadera
 2. Hej Anna! en del traditioner har man med sig från sin barndom :) andra får man skapa sig själv precis så som du skriver..numera börjar jag julpynta vid första advent,sen håller jag på i stort sett fram tills Jul..det gjorde jag aldrig förr,så man kan ändra sig.må så gott kram Jessica

  SvaraRadera
 3. Visst är det kul och mysigt att få plocka fram allt fint lite tidigt så man hinner njuta hela december! Sen går ju hela julen så fort och man vill snart ha vår och krispiga tulpaner på bordet istället. Vilken fin "Lilla Anna" tavla du har!
  Kram, Ann

  SvaraRadera

Tack för att du tittar in och lämnar en kommentar!