Följare

fredag 1 augusti 2014

Kolmården

Hej hopp!

I år bestämde Ebba och jag att Kolmården skulle besökas på semestern och att vi skulle bo på hotell och för en vecka sedan var det så äntligen dags.
Vi hade två härliga dagar med en massa sol och vi höll på att storkna i värmen, det är tur att det finns många skuggiga platser inne i djurparken.
Glass och Slush fick man äta fort, innan de smälte av värmen.Delfinshow, Safari parken, Sälshow och en massa djur både svenska och mer exotiska såg vi dessa två dagar och Ebba fotade massor (jag med...).
Här kommer ett litet axplock av alla bilder som vi tog tillsammans:Innan vi åkte vidare blev det ett besök inne i Tropicarium som ligger precis bredvid Kolmården och här inne såg vi flera små tropiska små djur men framförallt en massa färgglada fiskar och så de lite läskiga men häftiga hajarna...Efter två dagar med massa nya intryck så tröt orken när det så var dags att fara vidare, hann knappt ut på motorvägen innan lilla fröken sov djupt med nya favoriten tryggt i knät hela vägen ner till mormor och morfar.

Ha det gott i sommarvärmen!

Kram Anna

1 kommentar:

  1. Skönt att hon sov på resan det är roligare med en glad och pigg tjej när hon kommer. Härligt har ni haft det vet jag och mycket att berätta hade tösen
    Önskar dig några sköna dagar här hos oss.
    Kram Meta

    SvaraRadera

Tack för att du tittar in och lämnar en kommentar!