Följare

söndag 16 juni 2013

Road trip del 2

I måndags var vi till Ullared och det blev en del fynd, av någon anledning så kommer man alltid ut med mer än planerat. En sväng in på Panduros outlet blev det också och även där blev det en del fynd. Glömde helt bort kameran i shopping yran och inte hunnit ta kort på fynden hemma än så de får ni se någon annan dag.
Villa Villekulla

Astrid Lindgrens Värld var vi till jag och Ebba i tisdags. Vi hade en riktigt trevlig och mysig dag tillsammans.
Ebba fick träffa Pippi, Tommy och Annika och så hjälpte hon Dunder-Karlsson att hitta Blom... Vi träffade och såg fler karaktärer men orkar inte rabbla upp alla.

Onsdag och torsdag spenderade vi i Jönköping. Blev lite shopping på stan, några loppisfynd hanns med också. Grillade gjorde vi med, så himla gott. Blir alldeles för sällan hemma då vi måste ge oss iväg någonstans och då krävs det lite planering.

I fredags styrde vi kosan hemåt igen. Blev inte många stopp på vägen då det regnade mest hela tiden. Vi stannade endast för att äta vår medhavda lunch och på grund av regnet blev vi mer eller mindre tvingade att äta den inne i bilen. Jo förresten ett stopp blev det, på Lithells korvfabrik och deras fabriksförsäljning. Aldrig hunnit dit innan de stängt förrut men denna gång hann vi och ett tu tre så var middagen inhandlad.

Det var vår gemensamma semester för på måndag börjar allvaret igen, jobb resten av sommaren för mig och för Ebba blir det en vecka på fritids innan hon blir ledig resten av sommaren.

Önskar er alla en skön söndag!

Kram Anna

Ebba och AnnikaSpökjakt på g...

Mattisborgen
Ronja RövardotterRumpnisse2 kommentarer:

  1. Vad mycket ni har hunnit med ...ska också till Ullared snart
    kram Rosa

    SvaraRadera
  2. Hej! så många roliga turen ni hann med på era lediga dagar! nu har jag bara tre arbetsdagar kvar sen äntligen lite ledighet!må så gott kram Jessica

    SvaraRadera

Tack för att du tittar in och lämnar en kommentar!