Följare

söndag 23 juni 2013

Midsommar

Hej go vänner!

Så var årets midsommar över. Vi har inte gjort något särskilt mest tagit det lugnt här hemma men vi lyckades ändå få in två stångresningar igår...
Först på Friluftsgården Solvik och på eftermiddagen blev det en tur till Sundbyholms Slott. Två helt olika firanden, på Solvik finns det lotteri, fiskdamm mm att göra innan och efter stångresning och den obligatoriska dansen kring stången medan det på Sundbyholm inte finns så mycket mer att göra än just kolla resningen och dansa så det var det vi gjorde och sen åkte vi hem igen.
Någon klassisk midsommar mat blev det inte då varken jag eller Ebba äter sill, så det fick bli fläskkotlett med bea-sås och färsk potatis, himla gott det med.
Jordgubbar och glass blev det till efterrätt, midsommar utan jordgubbar, nej det går bara inte!!

Var det fler än jag som hade svårt att hitta blommor till midsommarkransen? Här har hundkexen nästan blommat över men lyckades hitta så pass att vi fick ihop ett gäng små buketter till kransen iallafall men sen blev det till att plundra rabatterna vid sommarstugan för att få ihop en krans till Ebba men det gick till slut med hjälp av bland annat fläderblom och prästkragar.

Nej nu väntar sängen på mig.
Imorgon blir det tvättstugan och Parken zoo som får besök av oss.

Hoppas ni haft en härlig midsommar och att ni få en skön söndag!

Kram Anna

2 kommentarer:

  1. Fläder och prästkragar, en vacker och doftande krans! :)

    SvaraRadera
  2. Härliga blommor ..ja vad fort det går över ..snart är juni slut med
    kram Rosa

    SvaraRadera

Tack för att du tittar in och lämnar en kommentar!