Följare

måndag 12 januari 2015

Julgransplundring

En ganska lugn helg har vi haft, Egon drog in igår så vi stannade inne och städade och fixade lite inför dagens julgransplundring och pepparkakshus demolering här hemma tillsammans med Ebbas bästa kompisar och jag passade på att umgås med deras mammor men nu går jag händelserna lite i förväg så tillbaka till gårdagen.

Vi tog äntligen tag i Ebbas rum och rensade undan sånt som hon inte leker med längre och gjorde plats för allt som inte riktigt hittat sin plats i rummet men nu är det äntligen gjort, så skönt tycker både jag och Ebba.
Vi invigde en av Ebbas födelsedagspresenter igår och gjorde klubbor med ljusblockchoklad med krossade polkagrisar i som jag klädde med cellofan och ett snöre och som sedan stoppades ner i plundringsgottepåsen som barnen fick med sig hem idag. Jag tror de gick hem, jag tyckte iallafall att de var goda, blev några över så jag fick en jag med, hihi.

Idag blev det snabb röj av resten av lägenheten och bak av chokladmuffins, blev minisar så en smet räckte till 24 st, vi gjorde 12 vanliga och de andra 12 hade vi i krossade polkagrisar i och även ovanpå, de blev riktigt goda båda två.

Nu är Ebbas färgglada gran plundrad, min är kvar vågade inte låta dem plundra min då den i år är fylld med endast glaskulor i fattigmansilver. Tänkte plundra den själv imorgon efter jobbet för nu ska julen städas bort här hemma.


Hur många av er vägrar städa undan julen innan 20:a knut?

Önskar er alla en härlig vecka!
Kram Anna


1 kommentar:

  1. Min jul har städats bort i omgångar och det sista (stakar och stjärnor) åkte ut i lördags. Nu är det fräscha tulpaner på bordet som gäller och det känns skönt. Man tycker ju att det blir så fint när allt åker fram och lika nöjd är man när det är bortstädat i januari. Eller hur?
    Ha det gott! Kram, Ann

    SvaraRadera

Tack för att du tittar in och lämnar en kommentar!