Följare

söndag 4 november 2012

Tänker

lite extra på nära och kära denna helg då jag fick en otäck påminnelse igår morse om hur otroligt sårbara vi är.

Lånad från etunawebben.se
Väktes tidigt på lördagsmorgonen av en kraftig smäll och det visade sig att en lägenhet i trapphuset bredvid står i meterhöga lågor och smällen kom från när rutorna sprängdes. Strax efter blir mitt trapphus ombedda att evakuera då det fanns stor risk för spridning.
Lägenheten blev total förstörd så det är ett under att ingen omkom. 6 personer fick föras till sjukhus med rökskador och en av dem, lägenhetsinnehavaren, fick svåra brännskador på benen men alla lever!!

Mina tankar går till de drabbade samtidigt som jag är otroligt tacksam över att mina nära och kära inte har drabbats av denna hemska olycka.

Idag på eftermiddagen kom Ebba hem igen och vi har myst och kramats i massor. Glad att hon inte var hemma när det hände fast hon hade nog varit mindre orolig igår om hon sett med egna ögon vad som skedde. Efter ett långt telefonsamtal fick hon klart för sig att jag är ok och att hennes saker finns kvar så då var allt bra igen, gullungen min.

Ta väl hand om er!

Kram Anna

3 kommentarer:

 1. Usch! så hemskt! tycker brand är otäckt för det går så fort.. särskilt nu när det används extra mycke ljus! fast det är ju andra orsaker till brand också förstås! man får sig en tankeställare i vilket fall.Ha en fin vecka <3 kram Jessica

  SvaraRadera
 2. Så hemskt ... det händer ju så fort ..det är det som är så otäckt,tänker på er
  Stora kramar
  Rosa

  SvaraRadera
 3. Herre gud vilken grej! Jag har varit med om en liknande händelse i ett bostadsområde jag bodde i för många år sen. Det är så läskigt! Ljudet etsar sig fast i minnet av en sån explosion. Vilken tur att ingen dog! Stor kram Anna från Anna F

  SvaraRadera

Tack för att du tittar in och lämnar en kommentar!