Följare

onsdag 18 juli 2012

Hemma igen

Hej på er!

Senaste veckan har vi spenderat hos mor och far i Jönköping.
Vi har haft det jätte bra trots det minst sagt ostadiga vädret.
Större delen av veckan spenderade vi i kolonistugan (Blommor och sånt med koloni), så härligt så men vi har även gjort en del bilutflykter bland annat till Gränna (se tidigare inlägg) och i fredags drog vi iväg på en runda till, denna gång med övernattning på Öjaby Herrgård i Växjö. Mer om Öjaby kommer i ett annat inlägg.
Många stopp blev det på vägen ner, jag tror vi stannade vid alla loppis skyltar vi såg =). Första "riktiga" stoppet gjorde vi vid Klockaregårdens Trädgårdsbutik i Öhr, en mysig handelsträdgård och inredningsbutik att strosa runt i när vädret tillåter, tyvärr så öste det ner när vi var där...

Innan det var dags för middag passade vi på att strosa runt i centrala Växjö och självklart hittade min vattentokiga dotter en fontän att busa i =)


På väg tillbaka till hotellet fick vi syn på en helt otrolig trädgård med en hel massa rosor. Ägarinnan var ute och påtade i trädgården så mamma som är rosfantast fick möjlighet att titta runt och fota.

Taget från bilen


Efter en god natts sömn på hotellet var det dags att åka hemåt men vi tog en annan väg som gjorde att vi hamnade i Ullared... och är man i Ullared kan man inte undgå att shoppa lite på Gekås eller....

Blev en del stopp på loppisar även nu så många fina fynd fick följa med hem men de får ni se i ett annat inlägg.

Nej det får vara allt för denna gång.
På återseende!

Kram Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du tittar in och lämnar en kommentar!